Tipikus tesztoszteronszint férfiak és nőstények esetén

Tipikus tesztoszteronszint férfiak és nőstények esetén

Az ember testében a tesztoszteron mennyisége egész életében változhat.

Az egyén tesztoszteronszintje az életkortól, a nemtől és az egészségtől függ. Általában a férfiak testükben sokkal magasabb tesztoszteronszintje van, mint a nőstényekben.

A nem és a nem létezik spektrumokon. Ez a cikk a „férfi”, „nő” vagy mindkettő kifejezéseket fogja használni a születéskor kiosztott szexre. Kattints ide hogy többet megtudj.

A tesztoszteron egy androgén néven ismert hormon.

Read more

Fluocinonidi: Gjithçka që ju duhet të dini

Fluocinonidi: Gjithçka që ju duhet të dini

Fluocinonidi është një steroid aktual që mjekët mund të përshkruajnë për çrregullimet inflamatore të lëkurës dhe simptomat e tyre.

Fluocinonidi ndihmon në trajtimin e problemeve të lëkurës në shumë njerëz, por gjithashtu mund të shkaktojë efekte anësore.

Kushdo që përdor fluocinonide dhe vëren efekte anësore që janë të vështira për t’u marrë me të duhet të flasin me mjekun e tyre për të eksploruar trajtime alternative.

Në këtë artikull, mësoni më shumë rreth fluocinonid, përfshirë përdorimet, rreziqet dhe alternativat e tij.

Read more

Nervna sindrom kompresije: Definicija i tretmani

Nervna sindrom kompresije: Definicija i tretmani

Kopresije nervnog kompresije može se razviti zbog viška pritiska na živcu. Može utjecati na ruke, ruke, noge i druge dijelove tijela.

Ovaj članak gleda simptome sindrom kompresije živčanog kompresije, nekih zajedničkih područja tijela koje se može pojaviti, a mogućnosti liječenja.

Šta je to?

Doktor može se obratiti na nervnu kompresiju kao pričvršćeni ili zarobljeni živac ili nervni ulaz. Višak tlaka na živcu iz okolne tkive može uzrokovati nervne kompresije.

Read more

Nuestra conversación me hizo pensar en por qué la gente ama tanto a Hony.

Nuestra conversación me hizo pensar en por qué la gente ama tanto a Hony.

#7: No monopolice el equipo

si está utilizando un equipo de cardio o una máquina de pesas y debe ir brevemente al baño, hacer una explosión muy rápida de cardio, o Mezcle un juego en otro equipo, está bien dejar un sombrero, una toalla u otro letrero que está reservando temporalmente ese equipo. Sin embargo, si:

a) alguien obviamente está esperando usar el equipo

o

b) Planea haberse ido más tiempo que solo un par de minutos

Read more